FILÉ Z TRESKY PO TURECKÉM ZPŮSOBU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY TRESKA / 




INGREDIENCE: 100g filé z tresky, 8 cl mléka, 20g mandlí do mlíka, 5 cl sladké smetany, 10g mandlí na posypáni, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Tresčí filé se krátce vloží do vařící vody. Po chvilce se vyjme a vloží do slaného vařícího mléka. část mléka se odlije na pánvičku, přidají se jemně strouhané oloupané mandle a trochu husté sladké smetany. Omáčka se krátce povaří a osolí. Před podáváním se rybí filé vyjme z mléka, přelije omáčkou a posype tenkými plátky oloupaných mandli. Vhodnou přílohou je rýže.



FILÉ Z TRESKY PO TURECKÉM ZPŮSOBU. FILÉ Z TRESKY PO TURECKÉM ZPŮSOBU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1410 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz